RECENSIES

Zo bijzonder, de unieke kaarten gaan ook de landsgrenzen over! Regelmatig is er pakketje onderweg naar: België, Finland, Oostenrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, etc. 

Ook in Nederland hebben we al honderden mensen blij mogen maken met een persoonlijke en unieke kaart. Wat een eer! Als ze dan óók nog een mooie review achterlaten, voelt dat als de kers op de (bruids)taart! 😉

Deel jouw ervaring
Johan & Jitskeschreven op 2-6-2021
Lees verder
Jisca heeft ons ontzettend goed geholpen om de trouwkaart helemaal naar onze wens te ontwerpen. En omdat we onze bruiloft een jaar moesten uitstellen, hadden we ook wat nieuwe ideeën gekregen over de invulling van de kaart. Jisca deed totaal niet moeilijk over deze (beste wel vele) aanpassingen. Ze is flexibel, denkt goed mee en is vlot in de communicatie. We kijken terug op een fijne samenwerking en willen Jisca dan ook bedanken voor het prachtige resultaat.
Sjoerd en Henriëtteschreven op 30-4-2021
Lees verder
Jisca heeft werkelijk prachtige kaarten voor ons gemaakt. Met onze ideeën en haar adviezen is onze trouwkaart helemaal naar wens. Het contact met Jisca is soepel en ze reageert ontzettend snel. In een lastige tijd hebben we onze bruiloft moeten verzetten, wat voor kleine aanpassingen zorgde waar Jisca geen seconde moeilijk over deed. Het is fijn dat in een tijd waar je veel moet regelen, zoiets belangrijks als de kaart zo makkelijk verloopt. Dank je wel Jisca. Je bent een ster in jouw vak.
Anna & Samschreven op 18-04-2021
Lees verder
Jisca haar ontwerpen sprongen er voor ons al snel uit in onze zoektocht naar een mooie trouwkaart. Op basis van de kaarten die Jisca eerder had gemaakt, hadden we een duidelijk idee van hoe onze trouwkaart eruit moest komen te zien. Deze basis is gebleven, maar Jisca heeft onze kaart uiteindelijk prachtig gepersonaliseerd door met een voorstel voor een nieuwe illustratie te komen, die zij vond passen bij onze situatie. We waren gelijk verliefd op dit mooie ontwerp en wij waren niet de enige: we hebben vele enthousiaste reacties mogen ontvangen. Een uniek, verfijnd en compleet kaartje dat de voorpret alleen maar sterker heeft gemaakt. Bedankt Jisca!
Wiebe Kammingaschreef op 7-4-2021
Lees verder
Wij hebben onze trouwkaart en inmiddels drie geboortekaarten laten ontwerpen door Jisca. Vakwerk met persoonlijke service zonder uurtje factuurtje, hoe fijn is dat. Bedankt topper!
Machiel Bijlschreef op 1-4-2021
Lees verder
Wij hebben een erg goede ervaring gehad bij Jisca. We hadden een prachtige trouwkaart op de website gezien en wilde deze in onze stijl laten aanpassen. Dit was in een handomdraai geregeld. Jisca communiceert erg vlot waardoor dit proces super fijn verloopt. Daarnaast zijn we super tevreden met het eindresultaat. Bij deze raad ik haar diensten van harte aan.
Bart en Laura schreven op 23-3-2021
Lees verder
Wij zijn onwijs blij met onze trouwkaart! Daarvoor nogmaals dank! Ze zijn zo mooi geworden, zijn er helemaal trots op! Alleen maar super super super leuke reacties op gekregen!
Erik en Martinaschreven op 23-1-2021
Lees verder
Wij hebben onze trouwkaart bij Jisca laten ontwerpen en maken voor onze bruiloft in september 2020. Het was heel erg fijn dat de lijntjes in het contact zo kort zijn, hierdoor konden bijvoorbeeld aanpassingen/wensen snel verwerkt worden door Jisca. Ook in deze onzekere periode rondom trouwen en Corona was Jisca erg flexibel. De trouwkaart is uiteindelijk helemaal geworden zoals wij het wilden en door de details was onze trouwkaart weer helemaal anders dan de standaard trouwkaarten. Wij zouden het zo weer laten maken door Jisca!! Super bedankt Jisca! Erik en Martina Wiegers
Antoinel & Jelleschreven op 14-1-2021
Lees verder
Vorig jaar benaderde ik Jisca voor ons trouwdrukwerk. Daar kwam ik dan met mijn supergelikte Pinterest ideeën die in de praktijk lastig uitvoerbaar bleken te zijn. 😉 Het fijne aan Jisca was dat ze niets te gek vond om uit te zoeken. Ze ging tot het uiterste om het beste resultaat voor onze kaarten (Save the Date en Trouwkaart) te krijgen. Ze dacht mee en gaf haar eerlijke mening wat uiteindelijk resulteerde in kaarten, waar wij tot op de dag van vandaag nog complimenten over krijgen. Zelfs toen we in tijdnood kwamen vanwege aanpassingen door Corona bleef Jisca rustig en voerde ze alle wijzigingen door. Ze heeft ook zoveel extra werk gedaan, hier zijn we haar erg dankbaar voor. Ik kan eerlijk zeggen haar creativiteit, servicegerichtheid en snelheid in handelen heeft geholpen ons niet druk te hoeven maken over het drukwerk. Wij wisten dat zij het goed regelde. Wat in een voorbereiding naar een huwelijk zo fijn is. Er is al zoveel om te regelen! Nogmaals bedankt Jisca voor het prachtwerk dat je hebt afgeleverd!
Angelaschreef op 5-1-2021
Lees verder
Wij wonen in Zwitserland en vonden de kaartjes van Jisca het mooiste. Wat een geweldige service hebben wij gehad! Video bellen om onze wensen te bespreken, snelle e-mails over en weer om aanpassingen aan te brengen, bellen of het zo goed is, snelle leverservice bij mijn zus in Nederland! Wij zijn totaal overspoeld van positieve reacties op onze mooie kaarten. Het had allemaal niet beter gekund. Dank je wel lieve Jisca voor al je goede zorgen, voor het mooie ontwerp en de persoonlijke service die wij mochten ontvangen.
Antony & Andreaschreven op 22-9-2020
Lees verder
Het vinden van de juiste partij voor het drukwerk vonden wij best lastig. Zeker omdat wij zo’n specifiek plaatje in onze gedachten hadden. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Jisca van uniekplaatje. Wij hielden het hele traject vast aan een voorbeeld die ons aansprak op Pinterest. Ik had de verwachting dat ze die kon ‘namaken’ maar wat ik niet had verwacht is dat ze er op haar unieke manier een twist aangaf die het ‘orginele’ ontwerp overtrof. Jisca is echt een vakvrouw en weet precies wat ze voor ons moest ontwerpen. Kortom echt zeer tevreden over haar vakmanschap en service. Bedankt Jisca!
Rachel en Johanschreven op 1-8-2020
Lees verder
Bedankt voor het prachtige werk dat je heb geleverd en extra moeite. Groetjes, Rachel en Johan
Chrétien & Annekeschreven op 28-2-2020
Lees verder
Dank je wel Jisca voor het maken van onze prachtige trouwkaart. Ik was heel blij met de telefonische communicatie en de snelle acties op de e-mail. Super bedankt voor de kwaliteit van de kaarten, de service en de samenwerking!
Ken & Jillschreven op 22-02-2020
Lees verder
In juni 2020 trouwen wij op Curaçao. We wilden iets speciaals qua uitnodigingen en hadden in ons hoofd al een idee van hoe het ongeveer moest worden. We vonden het lastig om iemand te vinden die dit voor ons uit kon werken. Via vrienden van ons zijn we in contact gekomen met Jisca. Het contact was direct heel goed en ze kwam met goede ideeën. Jisca heeft onze verwachtingen echt overtroffen. We zijn heel blij met het resultaat en hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen. We zullen haar dan ook zeker aanraden en mochten we in de toekomst zelf nog iets nodig hebben komen we zeker bij jisca terug!
Arianne Vlotschreef op 21-02-2020
Lees verder
Jisca verdiept zich echt in de wensen van haar klanten en probeerde echt een eigen en unieke kaart te creëren. Ik wilde dolgraag mij eigen schilderingetjes die ik gemaakt had voor onze bruiloft in de kaart verwerkt hebben.. uiteindelijk is het een prachtige craft pocketfold geworden met onze foto en mij schilderingen.. verliefd !! Dankjewel Jisca voor je mooie werk!♡
Arja en Raymondschreven op 13-02-2020
Lees verder
Wat zijn wij blij met onze trouwkaarten, plaatsnaamkaartjes en menukaarten! Jisca heeft precies gemaakt wat wij mooi vinden. Alles gebeurd in overleg en er werd snel gereageerd. We kregen meerdere opties om uit te kiezen, zodat het helemaal is geworden wat wij voor ogen hadden. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen niet wachten tot we de kaarten mogen versturen. Zo benieuwd wat iedereen er van vindt. Heel erg bedankt!!!! Zo blij!!!!!
Gijs & Brittschreven op 31-08-2019
Lees verder
We hebben onze bruiloft inmiddels achter de rug, we waren ontzettend blij met onze mooie trouwkaarten, we hadden ze redelijk snel nodig, in goed overleg was dit geen enkel probleem. Snel en makkelijk contact, zodat er gelijk doorgepakt kon worden, erg fijn en prettig om samen te hebben gewerkt met Jisca! Goede keuze dus!
Mariëlleschreef op 18-07-2019
Lees verder
Ontzettend blij met ons “uniek” geboortekaartje.! Vorig jaar al een prachtige trouwkaart door Jisca ontworpen en nu een jaar later een geboortekaartje. Wij zijn er heel blij mee!
Helena de Grootschreef op 18-07-2019
Lees verder
Na lang zoeken naar een passende kaart voor onze bruiloft, kwamen wij bij Jisca terecht. Jisca is snel, accuraat, ze denkt ontzettend fijn mee! Haar berichtjes hebben een prettige toon en geeft een vertrouwt gevoel, ook als je 100 vragen stelt, krijg je snel en duidelijk antwoord. Gisteren hebben wij onze kaarten mogen ontvangen, wij waren sprakeloos; zo mooi! De details, uniek en oprecht fantastisch. Lieve Jisca, bedankt voor je hulp en de zeer goede samenwerking! Je maakt onze dag nog een stukje mooier!
lona Gelderblomschreef op 11-07-2019
Lees verder
Wij hebben een bestaande trouwkaart laten personaliseren en hierbij is de communicatie perfect geweest. Jisca is erg toegankelijk reageert snel op e-mails. Daarnaast nam zij de moeite om telefonisch contact op te nemen om bepaalde zaken te verduidelijken voor onze kaart. Ook denkt ze mee. Bedankt voor de kwaliteit van de kaarten, de service en de samenwerking!
Jessica & Rudyschreven op 20-05-2019
Lees verder
Trouwkaarten, menukaarten, welkomstborden, stickers en andere uitingen heeft Jisca fantastisch voor ons ontworpen, alles in dezelfde stijl zoals we dat zo graag wilden. Dank voor de fijne samenwerking en je prachtige werk!
Jeroen & Veraschreven op 18-04-2019
Lees verder
We hebben een bestaande trouwkaart laten personaliseren. De kaart is in het echt nog leuker dan we hadden gedacht! De samenwerking met Jisca verliep vlekkeloos. We zijn super blij met de kaarten en hebben een heleboel leuke reacties gehad!
Karlijn Rietveldschreef op 18-04-2019
Lees verder
Heel erg blij met ons 2e geboorte kaartje gemaakt door Jiska! Precies zoals we voor ogen hadden! Super bedankt voor het ontwerpen!
Chantal van der Vlistschreef op 12-03-2019
Lees verder
We hebben de 'kraft en mint' trouwkaart gekozen en laten personaliseren. Jisca heeft echt naar onze wensen geluisterd en het kaartje is precies geworden zoals we hadden gehoopt! Enorm blij mee!
Jessica & Rudyschreven op 11-03-2019
Lees verder
Heel erg blij met onze trouwkaart! Jisca heeft precies begrepen wat we willen. Ook verliep het contact soepel. Ik zou uniekkaartje.nl dan ook aan iedereen aanraden.
Ireneschreef op 23-01-2019
Lees verder
We zijn Super blij met het geboortekaartje van onze jongste dochter Kiki. We hadden een eigen idee die Jisca direct heel goed begreep en super mooi gemaakt heeft! We zijn weer net zo blij als met het kaartje dat Jisca maakte voor onze oudste dochter Sarah!
Erikschreef op 10-01-2019a
Lees verder
We zijn heel blij met onze trouwkaarten! Nadat wij vertelden wat we ongeveer voor ogen hadden, ging Jisca te werk en maakte ze precies wat wij wilden, maar dan mooier. Ook kleine aanpassingen waren geen probleem, en de levering ging snel en goed!
Celestaschreef op 09-01-2019
Lees verder
Ben je opzoek naar een unieke kaart voor jouw speciale gelegenheid? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij Jisca hebben wij een trouwkaart die precies bij ons past en datgene uitstraalt wat wij voor ogen hadden. Niet als, maar wanneer je kiest voor uniekkaartje.nl kan je het volgende verwachten: een prettige en persoonlijke samenwerking, een persoon die jouw idee tot leven brengt, Service met een hoofdletter S en een resultaat van hoge kwaliteit om voor eeuwig te bewaren. Jisca onwijs bedankt voor onze unieke trouwkaart!
Suzanneschreef op 11-08-2018
Lees verder
Jisca super bedankt voor de fijne samenwerking! Je hebt voor onze dochter een geboortekaartje ontworpen en voor ons de trouwkaart. Het zijn beide echt unieke kaartjes. We vinden allebei de kleuren en de ontwerpen echt ontzettend mooi. Hele fijne samenwerking, veel goede tips en aanbevelingen, snel antwoord, kortom wij zijn heel erg tevreden! Zeker een aanrader voor iedereen die geen dertien in een dozijn kaart wil maar echt een stijlvolle en unieke kaart. Bedankt Jisca!
Kimschreef op 27-06-2018
Lees verder
Na heel veel geboortekaartjes gezien te hebben kwamen we uit bij studio altena. Jisca haar stijl vonden we zo leuk dat we samen met haar een uniek kaartje hebben ontworpen. Jisca heeft ons ondanks haar drukke planning alle aandacht gegeven om zo tot een perfect kaartje te komen. De communicatie was heel fijn en het resultaat super mooi. Jisca, je bent een topper! Bedankt voor het geweldig mooie geboortekaartje!
Farahschreef op 19-04-2018
Lees verder
Van alle geboortekaarten die er beschikbaar zijn online vond ik die van Jisca toch wel het mooist! Ondanks dat ze volgeboekt zat, had ze toch een plekje kunnen creeëren voor de geboortekaart van onze zoon. Ik ben erg blij met het ontwerp en heb ook veel positieve reacties ontvangen! Niet geheel onbelangrijk: een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt Jisca voor mijn unieke kaartje 🙂
Paul & Lotteschreven op 06-04-2018
Lees verder
Wat een super gave trouwkaarten heeft Jisca voor ons gemaakt! Het is echt een uniek kaartje geworden. Natuurlijk hadden we zelf een idee over wat we wilden, maar hoe dat precies vorm te geven was lastig. Jisca heeft ons daar fantastisch mee geholpen! We vonden haar heel creatief, snel en enorm behulpzaam! En ondanks de drukte, was ze steeds weer bereid nog iets aan te passen. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben zoveel leuke reacties gekregen! Zeker een aanrader!
Guus van der Valkschreef op 15-02-2018
Lees verder
Wat een super gave trouwkaarten heeft Jisca voor ons gemaakt! Het is echt een uniek kaartje geworden. Natuurlijk hadden we zelf een idee over wat we wilden, maar hoe dat precies vorm te geven was lastig. Jisca heeft ons daar fantastisch mee geholpen! We vonden haar heel creatief, snel en enorm behulpzaam! En ondanks de drukte, was ze steeds weer bereid nog iets aan te passen. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben zoveel leuke reacties gekregen! Zeker een aanrader!
Joanneschreef op 27-22-2017
Lees verder
Voor de geboorte van ons tweede kindje waren we opzoek naar een lief en origineel geboortekaartje. Na wat zoekwerk kwamen we op de site van uniekkaartje.nl, waar we vonden wat we zochten. Een bestaand geboortekaartje werd door Jisca aangepast met onze persoonlijke wensen en tekstopmaak. Jisca luisterde goed naar onze wensen waardoor uiteindelijk het kaartje helemaal naar ons zin is geworden! Duidelijke communicatie en de service was perfect en verzorgd. Een aanrader! Jisca, hartelijk bedankt voor alles! Dankzij jou hebben we een geboortekaartje wat bij ons past en waar we heel veel positieve reacties op hebben gekregen!
Martijn & Sandraschreven op 31-10-2017
Lees verder
Wij zijn erg blij met onze trouwkaarten. Na het leuke overleg over hoe wij onze kaarten wilde hebben, heb je ons de juiste richting in gestuurd. Hierdoor zijn wij tot onze droomkaarten gekomen. Wij hebben veel leuke reacties gehad op onze kaarten. Heel erg bedankt hiervoor!
Ivonschreef op 26-10-2017
Lees verder
Ik ben ontzettend blij met de geboortekaartjes die Jisca heeft gemaakt! Het overleg over de mail verliep soepel en het was geen probleem als ik kleine aanpassingen wilde doorvoeren. Bedankt!
Kim & Jeffrijschreven op 25-10-2017
Lees verder
Wij zijn super blij met de geboortekaartjes die Jisca samen met ons ontworpen heeft. De samenwerking ging heel vlot en gemakkelijk. Ze voelde heel goed aan wat we mooi vonden. De kaartjes waren naar de drukker en de volgende dag al in huis! Super fijn! Zeker omdat er voor ons nog een weekendje tussen heeft gezeten na de geboorte. Hele fijne snelle service! Jisca nogmaals heel erg bedankt!
Sandraschreef op 25-10-2017
Lees verder
We zijn heel blij met de geboortekaartjes die Jisca voor ons heeft gemaakt. Jisca heeft onze eigen wensen verwerkt in een kaart van haar en daarbij onwijs goed geholpen en meegedacht. Jisca, bedankt voor je geduld met al die specifieke wensen van ons :). Het eindresultaat is top en heel mooi gedrukt!
Ben & Anneschreven op 10-09-2017
Lees verder
Dear Jisca, thank you so much for supporting us and our wedding with your beautifull work! We enjoyed visiting you, talking about our ideas and planing as the entire process of our common work! You are such a nice, beautiful and smart person! Thank you again and we are crossing our fingers and whishing you all the best for your future! Ben&Ann
Dianne van Delftschreef op 21-08-2017
Lees verder
Lieve Jisca, Bedankt voor het maken van onze mooie trouwkaarten! Het is heel erg fijn om met je samen te werken! We hebben super leuke reacties op onze kaarten gehad! Het contact via mail en telefoon was fijn en maakte dat onze kaartjes binnen no time ontworpen waren. Nadat ze naar de drukkerij gestuurd waren, zijn ze zelfs binnen 2 dagen al bij ons thuis gebracht! Dankjewel voor je hulp, je creativiteit, je snelheid en je goede ideeen! Liefs Dirk & Diane
Rianne Hendriksenschreef op 01-08-2017
Lees verder
We zijn echt fantastisch geholpen door Jisca. De kaarten zijn prachtig geworden! Na onze eerste levering ontdekten wij een foutje in de kaart, door ons zelf gemaakt. Dezelfde dag nog heeft Jisca nieuwe kaarten ontworpen en naar de drukker gestuurd. 2 dagen later ontvingen wij de nieuwe kaarten. Ontzettend bedankt!
Lotte Ramakerschreef op 20-07-2017
Lees verder
Op zoek naar een mooie uitnodiging voor onze trouwdag en al gauw viel ons oog op een mooie kaart van uniekkaartje.nl Twee ontwerpen samengevoegd tot 1 ontwerp, ons ontwerp. We zijn door Jisca werkelijk fantastisch geholpen! Telefonisch wensen doorgesproken en ze kwam met leuke nieuwe ideeën. Daarna via de mail verder gegaan en elke keer snel antwoord en elke keer met hetzelfde geduld geholpen. Het eindresultaat is mooier geworden dan we hadden gehoopt en we zijn dat ook heel erg blij met onze kaart!! Kwalitatief mooi papier, ruime keuze in soorten en snelle levering van zowel proefdruk als de kaarten zelf. Uniekkaartje.nl, studio Altena en in het bijzonder Jisca; heel heel erg bedankt voor alles!! Absoluut tot ziens!!
K. Wilemsschreef op 16-07-2017
Lees verder
Ten behoeve van de geboorte van onze zoon hebben wij het geboortekaartje laten ontwerpen door Studi Altena. Erg prettige samenwerking gehad met Jisca, snel, duidelijk en helder. Uiteindelijk kwamen we al snel tot het perfecte geboortekaartje voor ons! Niets was teveel en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Absoluut een aanrader!
Tamaraschreef op 16-07-2017
Lees verder
Onze trouwkaart door Jisca laten ontwerpen. We zijn ook begonnen met een standaard ontwerp en dit laten aanpassen naar onze wens. We zijn heel blij met het eindresultaat! Van onze gasten hebben we veel complimenten gekregen. Top service
Menno & Marjoleinschreven op 15-06-2017
Lees verder
Onze trouwkaarten door Jisca laten ontwerpen. We zijn gestart met een 'standaard' ontwerp van haar en hebben dit helemaal aan laten passen naar onze wens. Jisca gaf goede tips en dacht goed mee over wat we beter wel en niet konden niet. De communicatie verliep heel prettig: duidelijke afspraken per mail en als er toch zaken niet helder waren dan nam ze telefonisch uitgebreid de tijd voor ons. Ook het financiële plaatje was overzichtelijk, zonder verrassingen achteraf. De kaarten werden snel en netjes geleverd. We zijn super blij met het eindresultaat. Komende week gaan de uitnodigingen de deur uit. We zijn heel benieuwd naar de reacties op ons unieke kaartje 🙂
Maaike & Emielschreven op 22-05-2017
Lees verder
Na veel heen en weer mailen, omdat ik nogal perfectionistisch ben, hebben we een fantastische trouwkaart gekregen. Jisca heeft ons ontzettend goed geholpen en heeft een engelengeduld. De reacties op onze trouwkaart zijn overweldigend. We hebben een zeer uniek kaartje gekregen en zijn er ontzettend blij mee. Nogmaals: dank je wel voor al je inzet, je geduld en je moeite!
Mirjamschreef op 16-05-2017
Lees verder
Super fijn contact met Jisca en een bijzonder snelle spoed opdracht kunnen laten maken voor de geboorte van onze dochter. Snelle levering en veel complimenten over de mooie kaart. Nogmaals dank en zeker een aanrader!
Lotte-Leneschreef op 08-05-2017
Lees verder
We hebben bij Jisca een prachtig geboortekaartje gevonden, waar we erg blij mee zijn! Het contact verloopt snel en makkelijk. De kwaliteit en prijs verhouding is uitstekend. Kaartjes werden snel geleverd en inmiddels vele complimenten ontvangen 🙂
Jill Schiebergenschreef op 07-05-2017
Lees verder
'Uniek is het kaartje zeker' was 1 van de vele leuke reacties op ons geboorte kaartje van onze dochter! Een kaartje wat ik nog nooit gezien had. Lief, less is more en origineel met het houten hartje. Jisca heeft naar onze wensen geluisterd en zo zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen! Nogmaals dank!
Wesley & Tamaraschreven op 03-05-2017
Lees verder
Ontzettend blij zijn wij met onze trouwkaart! Helemaal zoals wij in gedachten hadden. Jisca luistert goed naar je wensen en zorgt ervoor dat de kaart helemaal naar wens is. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen op onze mooie kaart. Nogmaals dank Jisca!
Martijn & Sandraschreven op 13-04-2017
Lees verder
Jisca heeft een heel mooi geboortekaartje voor onze zoon gemaakt. Het contact verliep gemakkelijk en vlot. Toen onze kleine man geboren werd hadden we de kaartjes snel in huis. Dank voor de service en het prachtige kaartje, we kregen alleen maar positieve en leuke reacties!
Annemiek Smetschreef op 04-04-2017
Lees verder
Jisca heeft het geboortekaartje voor onze dochter Sara gemaakt. De communicatie verliep vlot, ontzettend prettig en heel persoonlijk. De kaartjes ontvingen we snel na Sara haar geboortedatum. We hebben erg veel positieve reacties gekregen op ons prachtige kaartje! Wij zijn dus hartstikke tevreden over uniekkaartje.nl en dan in het bijzonder over Jiska. Ontzettend bedankt voor het mooie kaartje en de topservice!
Janschreef op 24-03-2017
Lees verder
Beste Jisca, ondanks het feit dat Irene veel contact met je hebt gehad en ik via de zijlijn heb meegekeken heb ik aardig beeld gekregen wat jouw manier van werken is: correct, snel, precies, origineel en meedenkend. Enorm bedankt! De leuke reacties van onze gasten blijven maar binnenstromen... dankjewel! Groet, Jan
Alissa Apeldoornschreef op 24-03-2017
Lees verder
Wij hebben onze trouwkaart laten maken door Jisca de kaart is super mooi geworden en heel veel leuke reacties op gehad. Veel van onze gasten zeiden dat ze nog nooit zo'n leuk en mooi trouwkaartje hebben gezien. De communicatie verliep prima en vlot via de mail. Kortom uniekkaartje krijgt van ons een dikke 10. Voor eventuele volgende kaartjes zouden wij weer aankloppen bij uniekkaartje.
Jill Schiebergenschreef op 07-05-2017
Lees verder
'Uniek is het kaartje zeker' was 1 van de vele leuke reacties op ons geboorte kaartje van onze dochter! Een kaartje wat ik nog nooit gezien had. Lief, less is more en origineel met het houten hartje. Jisca heeft naar onze wensen geluisterd en zo zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen! Nogmaals dank!
Chantalschreef op 24-03-2017
Lees verder
Wij hebben onze geboortekaartje laten maken door Jisca! Heel erg mooi geworden, veel leuke reacties gehad ook. En de samenwerking met Jisca was prettig en snel ook! De kaartjes hadden we overigens ook snel in huis. Top-service en nogmaals bedankt!
Daanschreef op 24-03-2017
Lees verder
Helemaal geweldig is ons geboortekaartje geworden! Super blij en prachtige reacties, heel veel dank voor het vertalen van onze wensen, een mooi resultaat!
Jeroen en Belindaschreven op 24-03-2017
Lees verder
Wat zijn wij ontzettend blij met de trouwkaart! En van onze gasten, alleen maar positieve en leuke reacties gekregen. Jisca, bedankt voor je flexibiliteit, snelheid en hulp!
Elise de Graafschreef op 23-03-2017
Lees verder
De samenwerking verliep heel goed. Een prachtig kaartje als resultaat! En veel pisitieve reacties! Het deed ons goed! Voor een volgend kaartje, weten we je weer te vinden!
Deborahschreef op 23-03-2017
Lees verder
Super fijn en heel prettig met jisca samen gewerkt aan onze kaart. En het resultaat was echt overtreffend! Geweldig! Alleen maar super reacties gehad op onze trouwkaart!
Moniqueschreef op 22-03-2017
Lees verder
Ons kaartje is helemaal naar wens geworden echt super leuk, we hebben er veel complimenten over gehad. Jisca is super om mee te werken en erg professioneel. Bedankt !
Reneeschreef op 22-03-2017
Lees verder
Een ontzettend mooi kaartje is onze trouwkaart geworden! Jisca reageert vlot op de wensen en past deze ook gelijk aan. Een echte aanrader. Al onze gasten waren erg enthousiast over het mooie ontwerp en kunnen (net als ons) niet wachten tot de grote dag! Bedankt.
Tim & Dilekschreef op 22-03-2017
Lees verder
Jisca heeft een prachtige trouwuitnodiging voor ons gemaakt! Wij zijn er erg blij mee en al onze gasten waren ook weg van de uitnodiging. Nu op naar de bruiloft!
Maartjeschreef op 22-03-2017
Lees verder
Enorm blij met ons prachtige geboortekaartje voor Emma! Goede communicatie per mail, geweldig dat het op korte termijn allemaal gelukt is, er werd meegedacht en we kregen verschillende leuke ontwerpen om uit te kiezen. Enorm blij met het eindresultaat! Heel erg bedankt!! Groetjes Maartje

We go global

Our unique designs are not only for Holland! Very often we deliver to:

Belgium. Finland. Austria. Luxembourg. Germany.

Uniek kaartje’ is Dutch for ‘Unique invitations’. From all over the world, people know where to find the unique, Dutch designs of Jisca. Jisca is designer and she personally designs every invitation with love.

Over ons

Studio Altena is een ontwerpstudio te Woudrichem en ontwerpt de kaarten voor de website uniekkaartje.nl. Studio Altena kenmerkt zich door unieke ontwerpen en een persoonlijke benadering.