RECENSIES

Zo bijzonder, de unieke kaarten gaan ook de landsgrenzen over! Regelmatig is er pakketje onderweg naar: België, Finland, Oostenrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, etc. 

Ook in Nederland hebben we al honderden mensen blij mogen maken met een persoonlijke en unieke kaart. Wat een eer! Als ze dan óók nog een mooie review achterlaten, voelt dat als de kers op de (bruids)taart! 😉

Ken & Jillschreven op 22-02-2020
Lees verder
In juni 2020 trouwen wij op Curaçao. We wilden iets speciaals qua uitnodigingen en hadden in ons hoofd al een idee van hoe het ongeveer moest worden. We vonden het lastig om iemand te vinden die dit voor ons uit kon werken. Via vrienden van ons zijn we in contact gekomen met Jisca. Het contact was direct heel goed en ze kwam met goede ideeën. Jisca heeft onze verwachtingen echt overtroffen. We zijn heel blij met het resultaat en hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen. We zullen haar dan ook zeker aanraden en mochten we in de toekomst zelf nog iets nodig hebben komen we zeker bij jisca terug!
Arianne Vlotschreef op 21-02-2020
Lees verder
Jisca verdiept zich echt in de wensen van haar klanten en probeerde echt een eigen en unieke kaart te creëren. Ik wilde dolgraag mij eigen schilderingetjes die ik gemaakt had voor onze bruiloft in de kaart verwerkt hebben.. uiteindelijk is het een prachtige craft pocketfold geworden met onze foto en mij schilderingen.. verliefd !! Dankjewel Jisca voor je mooie werk!♡
Arja en Raymondschreven op 13-02-2020
Lees verder
Wat zijn wij blij met onze trouwkaarten, plaatsnaamkaartjes en menukaarten! Jisca heeft precies gemaakt wat wij mooi vinden. Alles gebeurd in overleg en er werd snel gereageerd. We kregen meerdere opties om uit te kiezen, zodat het helemaal is geworden wat wij voor ogen hadden. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen niet wachten tot we de kaarten mogen versturen. Zo benieuwd wat iedereen er van vindt. Heel erg bedankt!!!! Zo blij!!!!!
Gijs & Brittschreven op 31-08-2019
Lees verder
We hebben onze bruiloft inmiddels achter de rug, we waren ontzettend blij met onze mooie trouwkaarten, we hadden ze redelijk snel nodig, in goed overleg was dit geen enkel probleem. Snel en makkelijk contact, zodat er gelijk doorgepakt kon worden, erg fijn en prettig om samen te hebben gewerkt met Jisca! Goede keuze dus!
Mariëlleschreef op 18-07-2019
Lees verder
Ontzettend blij met ons “uniek” geboortekaartje.! Vorig jaar al een prachtige trouwkaart door Jisca ontworpen en nu een jaar later een geboortekaartje. Wij zijn er heel blij mee!
Helena de Grootschreef op 18-07-2019
Lees verder
Na lang zoeken naar een passende kaart voor onze bruiloft, kwamen wij bij Jisca terecht. Jisca is snel, accuraat, ze denkt ontzettend fijn mee! Haar berichtjes hebben een prettige toon en geeft een vertrouwt gevoel, ook als je 100 vragen stelt, krijg je snel en duidelijk antwoord. Gisteren hebben wij onze kaarten mogen ontvangen, wij waren sprakeloos; zo mooi! De details, uniek en oprecht fantastisch. Lieve Jisca, bedankt voor je hulp en de zeer goede samenwerking! Je maakt onze dag nog een stukje mooier!
lona Gelderblomschreef op 11-07-2019
Lees verder
Wij hebben een bestaande trouwkaart laten personaliseren en hierbij is de communicatie perfect geweest. Jisca is erg toegankelijk reageert snel op e-mails. Daarnaast nam zij de moeite om telefonisch contact op te nemen om bepaalde zaken te verduidelijken voor onze kaart. Ook denkt ze mee. Bedankt voor de kwaliteit van de kaarten, de service en de samenwerking!
Jessica & Rudyschreven op 20-05-2019
Lees verder
Trouwkaarten, menukaarten, welkomstborden, stickers en andere uitingen heeft Jisca fantastisch voor ons ontworpen, alles in dezelfde stijl zoals we dat zo graag wilden. Dank voor de fijne samenwerking en je prachtige werk!
Jeroen & Veraschreven op 18-04-2019
Lees verder
We hebben een bestaande trouwkaart laten personaliseren. De kaart is in het echt nog leuker dan we hadden gedacht! De samenwerking met Jisca verliep vlekkeloos. We zijn super blij met de kaarten en hebben een heleboel leuke reacties gehad!
Karlijn Rietveldschreef op 18-04-2019
Lees verder
Heel erg blij met ons 2e geboorte kaartje gemaakt door Jiska! Precies zoals we voor ogen hadden! Super bedankt voor het ontwerpen!
Chantal van der Vlistschreef op 12-03-2019
Lees verder
We hebben de 'kraft en mint' trouwkaart gekozen en laten personaliseren. Jisca heeft echt naar onze wensen geluisterd en het kaartje is precies geworden zoals we hadden gehoopt! Enorm blij mee!
Deel jouw ervaring

We go global

Our unique designs are not only for Holland!
Very often we deliver to:

Uniek kaartje’ is Dutch for ‘Unique invitations’. From all over the world, people know where to find the unique, Dutch designs of Jisca. Jisca is designer and she personally designs every invitation with love.

Over ons

Studio Altena is een ontwerpstudio te Woudrichem en ontwerpt de kaarten voor de website uniekkaartje.nl. Studio Altena kenmerkt zich door unieke ontwerpen en een persoonlijke benadering.