Project omschrijving

Klik op de foto om meer te zien!

Maaike wilde graag een pocketfold trouwkaart van kraft karton. Met mooie pioenrozen als eyecathers en een bijpassende sluitsticker.

Het vakje zoals op het voorbeeld is er door de klant zelf ingeplakt, zo is het mogelijk dat wij deze bedrukken met witte inkt. De meerprijs t.o.v. de standaard drieluikkaart is €0.50 per kaart. Prijs bijleggers in overleg.

Overige informatie over deze kaart:
De kaart is inclusief alle drukwerk-onderdelen en incl. toeslag voor de witte inkt en luxe kraft papier, maar exclusief touw en bloemetje. De enveloppen zitten er nog niet bij, omdat de prijs afhankelijk is van jullie keuze (wit of kraft karton bijvoorbeeld). Er is ook een toeslag voor een eventuele tekstwissel (= verschillend ontwerp voor bijvoorbeeld dag- en avondgasten). Bekijk deze prijzen hier > Ook belangrijk om te weten, is dat de hartjes nog uitgeknipt moeten worden. Hier is voor gekozen, omdat stanswerk (dus het laten uitsnijden van de hartjes) bij deze oplage echt heel duur is. Standaard formaat 11*13 cm, 13*15 cm ook mogelijk. Witte inkt op kraft karton is niet 100% dekkend. Minimale order: 50 stuks.