Project omschrijving

Erik & Iris

(klik op de foto om meer te zien)

Een mooie rustige grijze trouwkaart met mintgroene accenten. Door jullie eigen vingerafdrukken terug te laten komen op de kaart, is het echt een persoonlijk ontwerp. De kraft envelop geeft de kaart een stoer uiterlijk.

Je kunt er echt jouw unieke trouwkaart van laten maken. Sierlijke lettertypes of juist strak, de keuze is aan jullie. Het is ook mogelijk om jullie foto in de trouwkaart te verwerken (zie foto’s).

Papiersoort is linnen en formaat 13 x 15cm.
Prijsklasse D

Overige informatie over deze kaart:
De kaart is inclusief alle drukwerk-onderdelen en luxe linnen papier, maar exclusief touw en eventueel bloemetje. De enveloppen zitten er nog niet bij, omdat de prijs afhankelijk is van jullie keuze (wit of kraft karton bijvoorbeeld). Er is ook een toeslag voor een eventuele tekstwissel (= verschillend ontwerp voor bijvoorbeeld dag- en avondgasten). Bekijk deze prijzen hier >

Ook belangrijk om te weten, is dat de rondjes of hartjes nog uitgeknipt moeten worden. Hier is voor gekozen, omdat stanswerk (dus het laten uitsnijden van de hartjes) bij deze oplage echt heel duur is. Standaard formaat 11*13 cm, 13*15 cm ook mogelijk. Minimale order: 50 stuks.