Project omschrijving

Klik op de foto om meer te zien!

Harmen & Lia kozen voor de kraft drieluikkaart als basis, maar kozen voor linnen papier in een oud groene kleur. Een dansend bruidspaar gaf de gasten alvast een voorproefje van de stijl van de dag. Voor de dag- en avondgasten was er een eigen bijlegger die in de kaart geknoopt werd. En ook de kinderen werden uitgenodigd op de bruiloft van juf Lia. Zo maak je een trouwkaart persoonlijk en uniek!

Prijsklasse D

Overige informatie over deze kaart:
De kaart is inclusief alle drukwerk-onderdelen en linnen papier, maar exclusief touw en bloemetje. De enveloppen zitten er nog niet bij, omdat de prijs afhankelijk is van jullie keuze (wit of kraft karton bijvoorbeeld). Er is ook een toeslag voor een eventuele tekstwissel (= verschillend ontwerp voor bijvoorbeeld dag- en avondgasten). Bekijk deze prijzen hier >
Ook belangrijk om te weten, is dat de hartjes nog uitgeknipt moeten worden. Hier is voor gekozen, omdat stanswerk (dus het laten uitsnijden van de hartjes) bij deze oplage echt heel duur is. Standaard formaat 11*13 cm, 13*15 cm ook mogelijk. Minimale order: 50 stuks.