MOGELIJKHEDEN

MOGELIJKHEDEN

Ontwerp aanpassen
Wil je iets aan het ontwerp veranderen? Dat kan! Over kleine wijzigingen doet Studio Altena helemaal niet moeilijk. Denk bijvoorbeeld aan: het formaat, lettertype of het toevoegen/weghalen van een fotokader. Je krijgt 1 correctieronde gratis. Wil je veel aanpassen aan het kaartje? Neem dan contact op of kies bij het bestelproces voor de optie UNIEK kaartje. Lees hier hoe dat werkt.

Kleur aanpassen
Omdat een trouwkaart iets heel persoonlijks en bijzonder is, snappen wij dat je soms al een kleur in gedachten kunt hebben. Mail die kleur en wij passen het aan. Zo krijg je een kaartje dat helemaal past bij het thema van jullie bruiloft. Zonder extra kosten.

SLUITSTICKERS

SLUITSTICKERS

Jullie kaart is echt compleet met een bijpassende sluitsticker om de envelop mee dicht te plakken. Je kunt deze ook voor de bedankjes gebruiken. Hiervoor wordt -zonder extra kosten- een bijpassend ontwerp gemaakt.
Naar het Portfolio

Enveloppen

ENVELOPPEN

Witte enveloppen zijn inbegrepen bij de kaarten. Luxe enveloppen zijn op aanvraag. Enveloppen kunnen ook bedrukt worden in de stijl van de kaart en/of met de adressen. Vraag naar de mogelijkheden.
TARIEVEN

Kleuren

KLEUREN

Omdat een trouwdag persoonlijk en bijzonder is, doen wij bij uniekkaartje.nl niet moeilijk over een aanpassing. Zo passen we kosteloos de kleur aan naar een andere kleur uit de kleurenstaal. Het is ook mogelijk dat je een andere kleur mailt. Zo krijg je een kaartje dat helemaal bij jullie bruiloft past!
Bekijk de kleuren

Lettertypen

LETTERTYPEN

Gaan jullie voor een romantische of juist voor een moderne trouwkaart? Het lettertype bepaald veel van de uitstraling van de kaart. Bekijk hier uit welke lettertypen jullie kunnen kiezen. Deze aanpassing wordt kosteloos gedaan!
Bekijk hier de lettertypen

Papiersoorten

PAPIERSOORTEN

Mooi papier maakt het kaartje helemaal af, daarom heeft Studio Altena verschillende papieropties.
Papiersoorten

Bestel kleur- & papiersamples

KLEUR- & PAPIERSAMPLES

Bijzondere papiersoorten willen jullie natuurlijk even voelen en zien. Daarom kunnen jullie kosteloos twee papier- / kleurenstalen aanvragen. Meer zien? Dan kosten ze €1,- per stuk. Vraag deze aan per e-mail of contactformulier.
Contact

PROEFKAART

PROEFKAART

Hebben jullie een andere kleur dan die van de kleurenstaal uitgekozen? Kleuren op jullie beeldscherm of printer kunnen afwijken van de kleur bij de drukker. Ook de keuze van papiersoort kan de kleur beïnvloeden. Zeker weten dat het er goed uitziet? Bestel een proefkaart!
Meer informatie

TEKSTWISSEL

TEKSTWISSEL

Het is mogelijk om een tweede kaartje te laten drukken met een andere tekst erin. Bijvoorbeeld een verschil in dag- en avondgasten. Dit heet een tekstwissel.
UITLEG tekstwissel

Iconen

ICONEN

Icoontjes zijn optioneel. Ze worden bijvoorbeeld toegepast bij een tijdlijn. Zoek je een specifiek icoontje, dan kan deze voor je worden ontworpen. Vraag gerust naar de opties en prijs.
Bekijk hier de iconen

Accessoires

ACCESSOIRES

Bloemen en touw of lint is bijna altijd exclusief. Naast de kaart op de website staat alle relevante informatie, neem bij twijfel contact op. We hebben wel houten hartjes (groot en klein) beschikbaar en lakzegels op aanvraag.
Contact

Extra

EXTRA

Maak je bruiloft helemaal af door al je ‘wedding stationery’ in één stijl te laten ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de menukaarten, naamkaartjes, bedankjes. Er is zo veel mogelijk! Neem contact op voor een offerte op maat. Kijk in het portfolio bij 'Extra' voor een overzicht. Jisca denkt graag met je mee!
Bekijk extra's

Werkwijze

WERKWIJZE

Omdat er best veel komt kijken bij het bestellen van trouwkaarten, staat zoveel mogelijk in detail uitgelegd in de werkwijze omschrijving
Bekijk hier de Werkwijze
Over ons

Studio Altena is een ontwerpstudio te Woudrichem en ontwerpt de kaarten voor de website uniekkaartje.nl. Studio Altena kenmerkt zich door unieke ontwerpen en een persoonlijke benadering.

Papiersoorten

Linnen valt op door de prachtige linnenlook structuur
Vilt geeft diepe kleuren en toch een matte uitstraling
IceWhite
 is een zeer witte, strakke papiersoort
Vergé is een matte, stevige papiersoort met een lijnstructuur
Glans geeft een subtiele mooie glans aan de kaart
Glans donker heeft een subtiele mooie glans en is opvallend met witte inkt
Biotop is een mooie offwhite papiersoort en in diverse dikten beschikbaar
Kalkpapier is een transparante papiersoort
Kraft karton is ook mogelijk, opvallend mooi met witte inkt
Hout licht met een witte achterzijde en een houtnerf als structuur
Hout donker met een bruine achterzijde en een houtnerf als structuur
Witboard is een stevige papiersoort met een luxe natuurlijke uitstraling
Grijsboard is een stevige grijze papiersoort met een natuurlijke uitstraling
Zwartboard is een stevige papiersoort, opvallend mooi met witte inkt

Niet alle papiersoorten zijn even geschikt voor enkele kaarten, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Proefkaart

Omdat ze in de drukkerij voor één kaart niet alles met de hand kunnen instellen, wordt de kaart niet afgewerkt afgeleverd. Bij de definitieve bestelling zijn de kaarten wel op maat gesneden, hebben een rillijn (waardoor de kaart dicht te klappen is) en zijn er boorgaten, indien van toepassing.

Tekstwissel

Uitleg: Jullie willen bijvoorbeeld 100 kaarten versturen. Waarvan 30 voor daggasten en 70 voor avondgasten. Dan bestel je 100 kaarten + 1 tekstwissel.