ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wat leuk dat je interesse hebt in een kaart van uniekkaartje.nl. Met veel plezier maakt Studio Altena voor jou een drukproef van een kaartje van jouw keuze. Dit wordt per kaartje met zorg gedaan, dus vraag pas een drukproef aan als je zeker van je keuze bent. Annuleren na ontvangst van de speciaal voor jullie ontworpen (digitale) proefkaart mag, maar dan is Studio Altena genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen à € 60,-. Na de definitieve controle is annuleren niet meer mogelijk. Studio Altena heeft het intellectueel eigendom en het recht om het ontwerp of foto’s ervan te gebruiken voor eigen (promotionele) doeleinden.

Zorg dat alle teksten en contactgegevens die je aanlevert correct zijn. Studio Altena neemt alles letterlijk over en is niet aansprakelijk voor tekst- en/of taalfouten. Aan het einde volgt een definitieve controle, waarbij jullie akkoord op het ontwerp, omschrijving en aantallen bindend is. De kaart wordt geleverd zoals omschreven op de website, daar staat vermeldt wat in- en exclusief is. Er kan er 1-2 mm verschil zitten in het eindproduct t.o.v. het digitale ontwerp. Houd er rekening mee dat de kleur van het beeldscherm of de printer kan afwijken van de kleur bij de drukker. Studio Altena is niet aansprakelijk voor tegenvallend resultaat. Wil je zeker weten hoe het eruit gaat zien? Bestel dan een proefkaart. Vergeet ook niet te kaart te wegen voor verzending.

Wanneer jullie foto’s en/of gedichten aanleveren, gaan wij er vanuit deze zijn vrijgegeven voor gebruik. Houdt er rekening mee dat, wanneer achteraf blijkt dat dit niet zo is, jullie zelf aansprakelijk zijn voor eventuele autersrechtclaims.

Sms en mail na geboorte zo snel mogelijk de ontbrekende gegevens door. Als de gegevens voor 9.00 uur ’s ochtends binnen zijn én jullie voor 11.00 uur akkoord geven op het ontwerp, worden de kaarten dezelfde (werk)dag nog verzonden. In het weekend is de drukkerij gesloten, het kaartje wordt dan op maandag gedrukt en is dinsdag bij jou thuis. Studio Altena is niet aansprakelijk voor vertraging of beschadiging door derden. Bij trouwkaarten duurt het drukwerk maximaal 3 werkdagen en wordt daarna aangeboden aan PostNL.

Over ons

Studio Altena is een ontwerpstudio te Woudrichem en ontwerpt de kaarten voor de website uniekkaartje.nl. Studio Altena kenmerkt zich door unieke ontwerpen en een persoonlijke benadering.