MOGELIJKHEDEN

Ontwerp aanpassen
Wil je iets aan het ontwerp veranderen? Dat kan! Over kleine wijzigingen doet Studio Altena helemaal niet moeilijk. Denk bijvoorbeeld aan: het formaat, lettertype of het toevoegen/weghalen van een fotokader. Je krijgt 1 correctieronde gratis. Wil je veel aanpassen aan het kaartje? Neem dan contact op of kies bij het bestelproces voor de optie UNIEK kaartje. Lees hier hoe dat werkt >

Kleur aanpassen
Omdat een geboortekaartje/ trouwkaart iets heel persoonlijks en bijzonder is, snappen wij dat je soms al een kleur in gedachten kunt hebben. Mail die kleur en wij passen het aan. Zo krijg je een kaartje dat helemaal past bij de babykamer of het thema van jullie bruiloft. Zonder extra kosten.

                        Papiersoorten:                                                     Sluitstickers:                                                         Enveloppen:

       

 

Papierkeuze
Mooi papier maakt het kaartje helemaal af, daarom heeft Studio Altena verschillende papieropties:

  • IceWhite is een zeer witte papiersoort
  • Linnen valt op door de prachtige structuur
  • Vergé is een matte, stevige papiersoort met structuur
  • Glans geeft een een subtiele mooie glans aan de kaart
  • Vilt geeft diepe kleuren en toch een matte uitstraling
    Zie foto’s >

Sluitsticker
Jullie kaart is echt compleet met een bijpassende sluitsticker om de envelop mee dicht te plakken of om voor de bedankjes of geboortesuikers te gebruiken. Hiervoor wordt -zonder extra kosten- een bijpassend ontwerp gemaakt. Voor een impressie, klik hier > 

Enveloppen
Deze zijn verkrijgbaar in:

  • Wit
  • Kraft
  • Bedrukt, in de stijl/kleur van jullie kaart en/of met de adressen.

Andere enveloppen op aanvraag: linnen, zwart, kleur etc.
Vraag naar de mogelijkheden of bekijk enkele voorbeelden hier > 

Proefkaart
Houd er rekening mee dat de kleur van het beeldscherm of jullie printer kan afwijken van de kleur bij de drukker. Ook de keuze van papiersoort kan de kleur beïnvloeden. Wil je zeker weten hoe het eruit gaat zien? Bestel dan een proefkaart. Bij de optie ‘UNIEK kaartje’ is dit gratis.

Tekstwissel
Het is mogelijk om een tweede kaartje te laten drukken met een andere tekst erin. Bijvoorbeeld zonder uitnodiging voor het kraamfeest, of een verschil in dag- en avondgasten. Dit heet een tekstwissel.

Voor een overzicht van de kosten, zie de tarievenlijst >