RECENSIES

Zo bijzonder, de unieke kaarten gaan ook de landsgrenzen over! Regelmatig is er een pakketje onderweg naar: België, Finland, Oostenrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, etc. Ook in Nederland hebben we al honderden mensen blij mogen maken met een persoonlijke en unieke kaart. Wat een eer! Als ze dan óók nog een mooie review achterlaten, voelt dat als de kers op de (bruids)taart! 😉

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.238.190.122 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
49 berichten.
Chantal heeft geschreven op 24/03/2017 om 09:29:
Wij hebben onze geboortekaartje laten maken door Jisca! Heel erg mooi geworden, veel leuke reacties gehad ook. En de samenwerking met Jisca was prettig en snel ook! De kaartjes hadden we overigens ook snel in huis. Top-service en nogmaals bedankt!
Daan heeft geschreven op 24/03/2017 om 08:20:
Helemaal geweldig is ons geboortekaartje geworden! Super blij en prachtige reacties, heel veel dank voor het vertalen van onze wensen, een mooi resultaat!
Jeroen en Belinda heeft geschreven op 24/03/2017 om 07:24:
Wat zijn wij ontzettend blij met de trouwkaart! En van onze gasten, alleen maar positieve en leuke reacties gekregen. Jisca, bedankt voor je flexibiliteit, snelheid en hulp!
Elise de Graaf heeft geschreven op 23/03/2017 om 22:43:
De samenwerking verliep heel goed. Een prachtig kaartje als resultaat! En veel pisitieve reacties! Het deed ons goed! Voor een volgend kaartje, weten we je weer te vinden!
Deborah heeft geschreven op 22/03/2017 om 20:57:
Super fijn en heel prettig met jisca samen gewerkt aan onze kaart. En het resultaat was echt overtreffend! Geweldig! Alleen maar super reacties gehad op onze trouwkaart!
Monique heeft geschreven op 22/03/2017 om 12:29:
Ons kaartje is helemaal naar wens geworden echt super leuk, we hebben er veel complimenten over gehad. Jisca is super om mee te werken en erg professioneel. Bedankt !
Renee heeft geschreven op 22/03/2017 om 11:33:
Een ontzettend mooi kaartje is onze trouwkaart geworden! Jisca reageert vlot op de wensen en past deze ook gelijk aan. Een echte aanrader. Al onze gasten waren erg enthousiast over het mooie ontwerp en kunnen (net als ons) niet wachten tot de grote dag! Bedankt.
Tim & Dilek heeft geschreven op 22/03/2017 om 11:19:
Jisca heeft een prachtige trouwuitnodiging voor ons gemaakt! Wij zijn er erg blij mee en al onze gasten waren ook weg van de uitnodiging. Nu op naar de bruiloft!
Maartje heeft geschreven op 22/03/2017 om 09:32:
Enorm blij met ons prachtige geboortekaartje voor Emma! Goede communicatie per mail, geweldig dat het op korte termijn allemaal gelukt is, er werd meegedacht en we kregen verschillende leuke ontwerpen om uit te kiezen. Enorm blij met het eindresultaat! Heel erg bedankt!! Groetjes Maartje