Gastenboek

Welkom op het gastenboek van uniekkaartje.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.163.20.123 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Rianne Hendriksen schreef op 01/08/2017 om 11:08:
We zijn echt fantastisch geholpen door Jisca. De kaarten zijn prachtig geworden! Na onze eerste levering ontdekten wij een foutje in de kaart, door ons zelf gemaakt. Dezelfde dag nog heeft Jisca nieuwe kaarten ontworpen en naar de drukker gestuurd. 2 dagen later ontvingen wij de nieuwe kaarten. Ontzettend bedankt!
Lotte Ramaker schreef op 20/07/2017 om 14:39:
Op zoek naar een mooie uitnodiging voor onze trouwdag en al gauw viel ons oog op een mooie kaart van uniekkaartje.nl Twee ontwerpen samengevoegd tot 1 ontwerp, ons ontwerp. We zijn door Jisca werkelijk fantastisch geholpen! Telefonisch wensen doorgesproken en ze kwam met leuke nieuwe ideeën. Daarna via de mail verder gegaan en elke keer snel antwoord en elke keer met hetzelfde geduld geholpen. Het eindresultaat is mooier geworden dan we hadden gehoopt en we zijn dat ook heel erg blij met onze kaart!! Kwalitatief mooi papier, ruime keuze in soorten en snelle levering van zowel proefdruk als de kaarten zelf. Uniekkaartje.nl, studio Altena en in het bijzonder Jisca; heel heel erg bedankt voor alles!! Absoluut tot ziens!!
K. Wilems schreef op 16/07/2017 om 12:29:
Ten behoeve van de geboorte van onze zoon hebben wij het geboortekaartje laten ontwerpen door Studi Altena. Erg prettige samenwerking gehad met Jisca, snel, duidelijk en helder. Uiteindelijk kwamen we al snel tot het perfecte geboortekaartje voor ons! Niets was teveel en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Absoluut een aanrader!
Tamara schreef op 06/07/2017 om 21:17:
Onze trouwkaart door Jisca laten ontwerpen. We zijn ook begonnen met een standaard ontwerp en dit laten aanpassen naar onze wens. We zijn heel blij met het eindresultaat! Van onze gasten hebben we veel complimenten gekregen. Top service
Menno & Marjolein schreef op 15/06/2017 om 12:22:
Onze trouwkaarten door Jisca laten ontwerpen. We zijn gestart met een 'standaard' ontwerp van haar en hebben dit helemaal aan laten passen naar onze wens. Jisca gaf goede tips en dacht goed mee over wat we beter wel en niet konden niet. De communicatie verliep heel prettig: duidelijke afspraken per mail en als er toch zaken niet helder waren dan nam ze telefonisch uitgebreid de tijd voor ons. Ook het financiële plaatje was overzichtelijk, zonder verrassingen achteraf. De kaarten werden snel en netjes geleverd. We zijn super blij met het eindresultaat. Komende week gaan de uitnodigingen de deur uit. We zijn heel benieuwd naar de reacties op ons unieke kaartje 🙂
Maaike&Emiel schreef op 22/05/2017 om 14:59:
Na veel heen en weer mailen, omdat ik nogal perfectionistisch ben, hebben we een fantastische trouwkaart gekregen. Jisca heeft ons ontzettend goed geholpen en heeft een engelengeduld. De reacties op onze trouwkaart zijn overweldigend. We hebben een zeer uniek kaartje gekregen en zijn er ontzettend blij mee. Nogmaals: dank je wel voor al je inzet, je geduld en je moeite!
Miriam schreef op 16/05/2017 om 12:21:
Super fijn contact met Jisca en een bijzonder snelle spoed opdracht kunnen laten maken voor de geboorte van onze dochter. Snelle levering en veel complimenten over de mooie kaart. Nogmaals dank en zeker een aanrader!
Lotte-Lene schreef op 08/05/2017 om 07:42:
We hebben bij Jisca een prachtig geboortekaartje gevonden, waar we erg blij mee zijn! Het contact verloopt snel en makkelijk. De kwaliteit en prijs verhouding is uitstekend. Kaartjes werden snel geleverd en inmiddels vele complimenten ontvangen 🙂
Jill Schiebergen schreef op 07/05/2017 om 20:58:
'Uniek is het kaartje zeker' was 1 van de vele leuke reacties op ons geboorte kaartje van onze dochter! Een kaartje wat ik nog nooit gezien had. Lief, less is more en origineel met het houten hartje. Jisca heeft naar onze wensen geluisterd en zo zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen! Nogmaals dank!
Wesley & Tamara schreef op 03/05/2017 om 20:42:
Ontzettend blij zijn wij met onze trouwkaart! Helemaal zoals wij in gedachten hadden. Jisca luistert goed naar je wensen en zorgt ervoor dat de kaart helemaal naar wens is. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen op onze mooie kaart. Nogmaals dank Jisca!
Martijn & Sandra schreef op 13/04/2017 om 15:58:
Jisca heeft een heel mooi geboortekaartje voor onze zoon gemaakt. Het contact verliep gemakkelijk en vlot. Toen onze kleine man geboren werd hadden we de kaartjes snel in huis. Dank voor de service en het prachtige kaartje, we kregen alleen maar positieve en leuke reacties!
Annemiek Smet schreef op 04/04/2017 om 20:07:
Jisca heeft het geboortekaartje voor onze dochter Sara gemaakt. De communicatie verliep vlot, ontzettend prettig en heel persoonlijk. De kaartjes ontvingen we snel na Sara haar geboortedatum. We hebben erg veel positieve reacties gekregen op ons prachtige kaartje! Wij zijn dus hartstikke tevreden over uniekkaartje.nl en dan in het bijzonder over Jiska. Ontzettend bedankt voor het mooie kaartje en de topservice!
Jan schreef op 24/03/2017 om 15:16:
Beste Jisca, ondanks het feit dat Irene veel contact met je hebt gehad en ik via de zijlijn heb meegekeken heb ik aardig beeld gekregen wat jouw manier van werken is: correct, snel, precies, origineel en meedenkend. Enorm bedankt! De leuke reacties van onze gasten blijven maar binnenstromen... dankjewel! Groet, Jan
Alissa Apeldoorn schreef op 24/03/2017 om 12:13:
Wij hebben onze trouwkaart laten maken door Jisca de kaart is super mooi geworden en heel veel leuke reacties op gehad. Veel van onze gasten zeiden dat ze nog nooit zo'n leuk en mooi trouwkaartje hebben gezien. De communicatie verliep prima en vlot via de mail. Kortom uniekkaartje krijgt van ons een dikke 10. Voor eventuele volgende kaartjes zouden wij weer aankloppen bij uniekkaartje.
Chantal schreef op 24/03/2017 om 09:29:
Wij hebben onze geboortekaartje laten maken door Jisca! Heel erg mooi geworden, veel leuke reacties gehad ook. En de samenwerking met Jisca was prettig en snel ook! De kaartjes hadden we overigens ook snel in huis. Top-service en nogmaals bedankt!
Daan schreef op 24/03/2017 om 08:20:
Helemaal geweldig is ons geboortekaartje geworden! Super blij en prachtige reacties, heel veel dank voor het vertalen van onze wensen, een mooi resultaat!
Jeroen en Belinda schreef op 24/03/2017 om 07:24:
Wat zijn wij ontzettend blij met de trouwkaart! En van onze gasten, alleen maar positieve en leuke reacties gekregen. Jisca, bedankt voor je flexibiliteit, snelheid en hulp!
Elise de Graaf schreef op 23/03/2017 om 22:43:
De samenwerking verliep heel goed. Een prachtig kaartje als resultaat! En veel pisitieve reacties! Het deed ons goed! Voor een volgend kaartje, weten we je weer te vinden!
Deborah schreef op 22/03/2017 om 20:57:
Super fijn en heel prettig met jisca samen gewerkt aan onze kaart. En het resultaat was echt overtreffend! Geweldig! Alleen maar super reacties gehad op onze trouwkaart!
Monique schreef op 22/03/2017 om 12:29:
Ons kaartje is helemaal naar wens geworden echt super leuk, we hebben er veel complimenten over gehad. Jisca is super om mee te werken en erg professioneel. Bedankt !