Gastenboek2017-03-18T20:32:43+00:00

Gastenboek

Welkom op het gastenboek van uniekkaartje.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.55.177.115 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
Suzanne schreef op 11/08/2018 om 15:57:
Jisca super bedankt voor de fijne samenwerking! Je hebt voor onze dochter een geboortekaartje ontworpen en voor ons de trouwkaart. Het zijn beide echt unieke kaartjes. We vinden allebei de kleuren en de ontwerpen echt ontzettend mooi. Hele fijne samenwerking, veel goede tips en aanbevelingen, snel antwoord, kortom wij zijn heel erg tevreden! Zeker een aanrader voor iedereen die geen dertien in een dozijn kaart wil maar echt een stijlvolle en unieke kaart. Bedankt Jisca!
Kim schreef op 27/06/2018 om 09:58:
Na heel veel geboortekaartjes gezien te hebben kwamen we uit bij studio altena. Jisca haar stijl vonden we zo leuk dat we samen met haar een uniek kaartje hebben ontworpen. Jisca heeft ons ondanks haar drukke planning alle aandacht gegeven om zo tot een perfect kaartje te komen. De communicatie was heel fijn en het resultaat super mooi. Jisca, je bent een topper! Bedankt voor het geweldig mooie geboortekaartje!
Farrah schreef op 19/04/2018 om 08:29:
Van alle geboortekaarten die er beschikbaar zijn online vond ik die van Jisca toch wel het mooist! Ondanks dat ze volgeboekt zat, had ze toch een plekje kunnen creeëren voor de geboortekaart van onze zoon. Ik ben erg blij met het ontwerp en heb ook veel positieve reacties ontvangen! Niet geheel onbelangrijk: een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt Jisca voor mijn unieke kaartje 🙂
Paul & Lotte schreef op 06/04/2018 om 19:37:
Wat een super gave trouwkaarten heeft Jisca voor ons gemaakt! Het is echt een uniek kaartje geworden. Natuurlijk hadden we zelf een idee over wat we wilden, maar hoe dat precies vorm te geven was lastig. Jisca heeft ons daar fantastisch mee geholpen! We vonden haar heel creatief, snel en enorm behulpzaam! En ondanks de drukte, was ze steeds weer bereid nog iets aan te passen. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben zoveel leuke reacties gekregen! Zeker een aanrader!
Guus van der Valk schreef op 15/02/2018 om 07:03:
Voor onze trouwerij waren wij op zoek naar die ene speciale kaart die past bij de speciale unieke dag die wij voor ogen hebben. Die hebben wij gevonden bij Jisca en uniefkaartje.nl . Niet alleen de kaart is uniek en prachtig, maar ook Jisca heeft alles er aan gedaan om dit voor ons speciaal te maken en rekening te houden met onze wensen. Bedankt voor alles! We gaan in de toekomst zeker weer hier onze kaartjes bestellen voor andere gelegenheden!
Joanne schreef op 27/11/2017 om 14:34:
Voor de geboorte van ons tweede kindje waren we opzoek naar een lief en origineel geboortekaartje. Na wat zoekwerk kwamen we op de site van uniekkaartje.nl, waar we vonden wat we zochten. Een bestaand geboortekaartje werd door Jisca aangepast met onze persoonlijke wensen en tekstopmaak. Jisca luisterde goed naar onze wensen waardoor uiteindelijk het kaartje helemaal naar ons zin is geworden! Duidelijke communicatie en de service was perfect en verzorgd. Een aanrader! Jisca, hartelijk bedankt voor alles! Dankzij jou hebben we een geboortekaartje wat bij ons past en waar we heel veel positieve reacties op hebben gekregen!
Martijn & Sandra schreef op 31/10/2017 om 19:46:
Wij zijn erg blij met onze trouwkaarten. Na het leuke overleg over hoe wij onze kaarten wilde hebben, heb je ons de juiste richting in gestuurd. Hierdoor zijn wij tot onze droomkaarten gekomen. Wij hebben veel leuke reacties gehad op onze kaarten. Heel erg bedankt hiervoor!
Ivon schreef op 26/10/2017 om 17:02:
Ik ben ontzettend blij met de geboortekaartjes die Jisca heeft gemaakt! Het overleg over de mail verliep soepel en het was geen probleem als ik kleine aanpassingen wilde doorvoeren. Bedankt!
Kim & Jeffrij schreef op 25/10/2017 om 17:00:
Wij zijn super blij met de geboortekaartjes die Jisca samen met ons ontworpen heeft. De samenwerking ging heel vlot en gemakkelijk. Ze voelde heel goed aan wat we mooi vonden. De kaartjes waren naar de drukker en de volgende dag al in huis! Super fijn! Zeker omdat er voor ons nog een weekendje tussen heeft gezeten na de geboorte. Hele fijne snelle service! Jisca nogmaals heel erg bedankt!
Sandra schreef op 25/10/2017 om 16:11:
We zijn heel blij met de geboortekaartjes die Jisca voor ons heeft gemaakt. Jisca heeft onze eigen wensen verwerkt in een kaart van haar en daarbij onwijs goed geholpen en meegedacht. Jisca, bedankt voor je geduld met al die specifieke wensen van ons :). Het eindresultaat is top en heel mooi gedrukt!
Ben&Ann schreef op 10/09/2017 om 09:51:
Dear Jisca, thank you so much for supporting us and our wedding with your beautifull work! We enjoyed visiting you, talking about our ideas and planing as the entire process of our common work! You are such a nice, beautiful and smart person! Thank you again and we are crossing our fingers and whishing you all the best for your future! Ben&Ann
Diane van Delft schreef op 21/08/2017 om 10:22:
Lieve Jisca, Bedankt voor het maken van onze mooie trouwkaarten! Het is heel erg fijn om met je samen te werken! We hebben super leuke reacties op onze kaarten gehad! Het contact via mail en telefoon was fijn en maakte dat onze kaartjes binnen no time ontworpen waren. Nadat ze naar de drukkerij gestuurd waren, zijn ze zelfs binnen 2 dagen al bij ons thuis gebracht! Dankjewel voor je hulp, je creativiteit, je snelheid en je goede ideeen! Liefs Dirk & Diane
Rianne Hendriksen schreef op 01/08/2017 om 11:08:
We zijn echt fantastisch geholpen door Jisca. De kaarten zijn prachtig geworden! Na onze eerste levering ontdekten wij een foutje in de kaart, door ons zelf gemaakt. Dezelfde dag nog heeft Jisca nieuwe kaarten ontworpen en naar de drukker gestuurd. 2 dagen later ontvingen wij de nieuwe kaarten. Ontzettend bedankt!
Lotte Ramaker schreef op 20/07/2017 om 14:39:
Op zoek naar een mooie uitnodiging voor onze trouwdag en al gauw viel ons oog op een mooie kaart van uniekkaartje.nl Twee ontwerpen samengevoegd tot 1 ontwerp, ons ontwerp. We zijn door Jisca werkelijk fantastisch geholpen! Telefonisch wensen doorgesproken en ze kwam met leuke nieuwe ideeën. Daarna via de mail verder gegaan en elke keer snel antwoord en elke keer met hetzelfde geduld geholpen. Het eindresultaat is mooier geworden dan we hadden gehoopt en we zijn dat ook heel erg blij met onze kaart!! Kwalitatief mooi papier, ruime keuze in soorten en snelle levering van zowel proefdruk als de kaarten zelf. Uniekkaartje.nl, studio Altena en in het bijzonder Jisca; heel heel erg bedankt voor alles!! Absoluut tot ziens!!
K. Wilems schreef op 16/07/2017 om 12:29:
Ten behoeve van de geboorte van onze zoon hebben wij het geboortekaartje laten ontwerpen door Studi Altena. Erg prettige samenwerking gehad met Jisca, snel, duidelijk en helder. Uiteindelijk kwamen we al snel tot het perfecte geboortekaartje voor ons! Niets was teveel en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Absoluut een aanrader!
Tamara schreef op 06/07/2017 om 21:17:
Onze trouwkaart door Jisca laten ontwerpen. We zijn ook begonnen met een standaard ontwerp en dit laten aanpassen naar onze wens. We zijn heel blij met het eindresultaat! Van onze gasten hebben we veel complimenten gekregen. Top service
Menno & Marjolein schreef op 15/06/2017 om 12:22:
Onze trouwkaarten door Jisca laten ontwerpen. We zijn gestart met een 'standaard' ontwerp van haar en hebben dit helemaal aan laten passen naar onze wens. Jisca gaf goede tips en dacht goed mee over wat we beter wel en niet konden niet. De communicatie verliep heel prettig: duidelijke afspraken per mail en als er toch zaken niet helder waren dan nam ze telefonisch uitgebreid de tijd voor ons. Ook het financiële plaatje was overzichtelijk, zonder verrassingen achteraf. De kaarten werden snel en netjes geleverd. We zijn super blij met het eindresultaat. Komende week gaan de uitnodigingen de deur uit. We zijn heel benieuwd naar de reacties op ons unieke kaartje 🙂
Maaike&Emiel schreef op 22/05/2017 om 14:59:
Na veel heen en weer mailen, omdat ik nogal perfectionistisch ben, hebben we een fantastische trouwkaart gekregen. Jisca heeft ons ontzettend goed geholpen en heeft een engelengeduld. De reacties op onze trouwkaart zijn overweldigend. We hebben een zeer uniek kaartje gekregen en zijn er ontzettend blij mee. Nogmaals: dank je wel voor al je inzet, je geduld en je moeite!
Miriam schreef op 16/05/2017 om 12:21:
Super fijn contact met Jisca en een bijzonder snelle spoed opdracht kunnen laten maken voor de geboorte van onze dochter. Snelle levering en veel complimenten over de mooie kaart. Nogmaals dank en zeker een aanrader!
Lotte-Lene schreef op 08/05/2017 om 07:42:
We hebben bij Jisca een prachtig geboortekaartje gevonden, waar we erg blij mee zijn! Het contact verloopt snel en makkelijk. De kwaliteit en prijs verhouding is uitstekend. Kaartjes werden snel geleverd en inmiddels vele complimenten ontvangen 🙂