RECENSIES

Zo bijzonder, de unieke kaarten gaan ook de landsgrenzen over! Regelmatig is er een pakketje onderweg naar: België, Finland, Oostenrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, etc. Ook in Nederland hebben we al honderden mensen blij mogen maken met een persoonlijke en unieke kaart. Wat een eer! Als ze dan óók nog een mooie review achterlaten, voelt dat als de kers op de (bruids)taart! 😉

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.234.223.162 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
49 berichten.
Chrétien & Anneke heeft geschreven op 28/02/2020 om 14:55:
Dank je wel Jisca voor het maken van onze prachtige trouwkaart. Ik was heel blij met de telefonische communicatie en de snelle acties op de e-mail. Super bedankt voor de kwaliteit van de kaarten, de service en de samenwerking!
Marieke heeft geschreven op 28/11/2019 om 21:41:
We hebben onze trouwkaarten ontvangen en we zijn super tevreden. Een goede samenwerking, fijn en snel contact en super dat je ook met ons meedacht. Het eindresultaat is echt heel mooi! Mochten we in de toekomst nog eens kaarten nodig hebben, zullen we ze zeer zeker bij jou weer bestellen. Nogmaals bedankt Jisca!
Gijs & Britt heeft geschreven op 31/08/2019 om 20:33:
We hebben onze bruiloft inmiddels achter de rug, we waren ontzettend blij met onze mooie trouwkaarten, we hadden ze redelijk snel nodig, in goed overleg was dit geen enkel probleem. Snel en makkelijk contact, zodat er gelijk doorgepakt kon worden, erg fijn en prettig om samen te hebben gewerkt met Jisca! Goede keuze dus!
Mariëlle heeft geschreven op 18/07/2019 om 11:14:
Ontzettend blij met ons “uniek” geboortekaartje.! Vorig jaar al een prachtige trouwkaart door Jisca ontworpen en nu een jaar later een geboortekaartje. Wij zijn er heel blij mee!
Helena de Groot heeft geschreven op 18/07/2019 om 08:35:
Na lang zoeken naar een passende kaart voor onze bruiloft, kwamen wij bij Jisca terecht. Jisca is snel, accuraat, ze denkt ontzettend fijn mee! Haar berichtjes hebben een prettige toon en geeft een vertrouwt gevoel, ook als je 100 vragen stelt, krijg je snel en duidelijk antwoord. Gisteren hebben wij onze kaarten mogen ontvangen, wij waren sprakeloos; zo mooi! De details, uniek en oprecht fantastisch. Lieve Jisca, bedankt voor je hulp en de zeer goede samenwerking! Je maakt onze dag nog een stukje mooier!
Ilona Gelderblom heeft geschreven op 11/07/2019 om 22:03:
Wij hebben een bestaande trouwkaart laten personaliseren en hierbij is de communicatie perfect geweest. Jisca is erg toegankelijk reageert snel op e-mails. Daarnaast nam zij de moeite om telefonisch contact op te nemen om bepaalde zaken te verduidelijken voor onze kaart. Ook denkt ze mee. Bedankt voor de kwaliteit van de kaarten, de service en de samenwerking!
Jessica&Rudy heeft geschreven op 20/05/2019 om 09:14:
Trouwkaarten, menukaarten, welkomstborden, stickers en andere uitingen heeft Jisca fantastisch voor ons ontworpen, alles in dezelfde stijl zoals we dat zo graag wilden. Dank voor de fijne samenwerking en je prachtige werk!
Jeroen & Vera heeft geschreven op 18/04/2019 om 18:42:
We hebben een bestaande trouwkaart laten personaliseren. De kaart is in het echt nog leuker dan we hadden gedacht! De samenwerking met Jisca verliep vlekkeloos. We zijn super blij met de kaarten en hebben een heleboel leuke reacties gehad!
Karlijn Rietveld heeft geschreven op 18/04/2019 om 12:27:
Heel erg blij met ons 2e geboorte kaartje gemaakt door Jiska! Precies zoals we voor ogen hadden! Super bedankt voor het ontwerpen!
Chantal van der Vlist heeft geschreven op 12/03/2019 om 16:59:
We hebben de 'kraft en mint' trouwkaart gekozen en laten personaliseren. Jisca heeft echt naar onze wensen geluisterd en het kaartje is precies geworden zoals we hadden gehoopt! Enorm blij mee!
Nathalie heeft geschreven op 11/03/2019 om 19:33:
Heel erg blij met onze trouwkaart! Jisca heeft precies begrepen wat we willen. Ook verliep het contact soepel. Ik zou uniekkaartje.nl dan ook aan iedereen aanraden.
Irene heeft geschreven op 23/01/2019 om 13:40:
We zijn Super blij met het geboortekaartje van onze jongste dochter Kiki. We hadden een eigen idee die Jisca direct heel goed begreep en super mooi gemaakt heeft! We zijn weer net zo blij als met het kaartje dat Jisca maakte voor onze oudste dochter Sarah!
Erik heeft geschreven op 10/01/2019 om 18:27:
We zijn heel blij met onze trouwkaarten! Nadat wij vertelden wat we ongeveer voor ogen hadden, ging Jisca te werk en maakte ze precies wat wij wilden, maar dan mooier. Ook kleine aanpassingen waren geen probleem, en de levering ging snel en goed!
Celesta heeft geschreven op 09/01/2019 om 15:12:
Ben je opzoek naar een unieke kaart voor jouw speciale gelegenheid? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij Jisca hebben wij een trouwkaart die precies bij ons past en datgene uitstraalt wat wij voor ogen hadden. Niet als, maar wanneer je kiest voor uniekkaartje.nl kan je het volgende verwachten: een prettige en persoonlijke samenwerking, een persoon die jouw idee tot leven brengt, Service met een hoofdletter S en een resultaat van hoge kwaliteit om voor eeuwig te bewaren. Jisca onwijs bedankt voor onze unieke trouwkaart!
Suzanne heeft geschreven op 11/08/2018 om 15:57:
Jisca super bedankt voor de fijne samenwerking! Je hebt voor onze dochter een geboortekaartje ontworpen en voor ons de trouwkaart. Het zijn beide echt unieke kaartjes. We vinden allebei de kleuren en de ontwerpen echt ontzettend mooi. Hele fijne samenwerking, veel goede tips en aanbevelingen, snel antwoord, kortom wij zijn heel erg tevreden! Zeker een aanrader voor iedereen die geen dertien in een dozijn kaart wil maar echt een stijlvolle en unieke kaart. Bedankt Jisca!
Kim heeft geschreven op 27/06/2018 om 09:58:
Na heel veel geboortekaartjes gezien te hebben kwamen we uit bij studio altena. Jisca haar stijl vonden we zo leuk dat we samen met haar een uniek kaartje hebben ontworpen. Jisca heeft ons ondanks haar drukke planning alle aandacht gegeven om zo tot een perfect kaartje te komen. De communicatie was heel fijn en het resultaat super mooi. Jisca, je bent een topper! Bedankt voor het geweldig mooie geboortekaartje!
Farrah heeft geschreven op 19/04/2018 om 08:29:
Van alle geboortekaarten die er beschikbaar zijn online vond ik die van Jisca toch wel het mooist! Ondanks dat ze volgeboekt zat, had ze toch een plekje kunnen creeëren voor de geboortekaart van onze zoon. Ik ben erg blij met het ontwerp en heb ook veel positieve reacties ontvangen! Niet geheel onbelangrijk: een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt Jisca voor mijn unieke kaartje 🙂
Paul & Lotte heeft geschreven op 06/04/2018 om 19:37:
Wat een super gave trouwkaarten heeft Jisca voor ons gemaakt! Het is echt een uniek kaartje geworden. Natuurlijk hadden we zelf een idee over wat we wilden, maar hoe dat precies vorm te geven was lastig. Jisca heeft ons daar fantastisch mee geholpen! We vonden haar heel creatief, snel en enorm behulpzaam! En ondanks de drukte, was ze steeds weer bereid nog iets aan te passen. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben zoveel leuke reacties gekregen! Zeker een aanrader!
Guus van der Valk heeft geschreven op 15/02/2018 om 07:03:
Voor onze trouwerij waren wij op zoek naar die ene speciale kaart die past bij de speciale unieke dag die wij voor ogen hebben. Die hebben wij gevonden bij Jisca en uniefkaartje.nl . Niet alleen de kaart is uniek en prachtig, maar ook Jisca heeft alles er aan gedaan om dit voor ons speciaal te maken en rekening te houden met onze wensen. Bedankt voor alles! We gaan in de toekomst zeker weer hier onze kaartjes bestellen voor andere gelegenheden!
Joanne heeft geschreven op 27/11/2017 om 14:34:
Voor de geboorte van ons tweede kindje waren we opzoek naar een lief en origineel geboortekaartje. Na wat zoekwerk kwamen we op de site van uniekkaartje.nl, waar we vonden wat we zochten. Een bestaand geboortekaartje werd door Jisca aangepast met onze persoonlijke wensen en tekstopmaak. Jisca luisterde goed naar onze wensen waardoor uiteindelijk het kaartje helemaal naar ons zin is geworden! Duidelijke communicatie en de service was perfect en verzorgd. Een aanrader! Jisca, hartelijk bedankt voor alles! Dankzij jou hebben we een geboortekaartje wat bij ons past en waar we heel veel positieve reacties op hebben gekregen!